За нас

Ди-Мейл ЕООД съществува от 2003 година. От тогава с всяка изминала година обемът на разпространените листовки и каталози нараства. С това расте и нашия опит, което със сигурност помага и на нашите клиенти.
Органирането на кампания и оптимизирането на бюджетите за нея много често се превръщат в голямо предизвикателсто на всички, които работят в тази сфера. Безадресното разпространение е един от най-познатите начини за представяне на вашите продукти и услуги. Много често то работи освен като директно представяне така, и като имиджово присъствие на вашата фирма. Поради тази причина голям процент от големите фирми по света подържат този тип реклама въпреки създалите се алтернативи през последните години.
На пръв поглед безадресните кампании изглеждат като лесно изпълними и изискващи малък ресурс. Но всъщност са свързани с много предварителна организация, планиране, човешки ресурси и логистика. С годините ние от Ди-Мейл сме се сблъсквали със всякакви ситуации, което ни предостави възможност да се развиваме и трупаме опит. Затова участваме в разработването и реализирането на кампаниите за безадресно разпространение на голяма част от веригите магазини в България.
Ние знаем как безадресното разпространение на рекламни материали може да бъде ефективно и как похарчените за това средства няма да повлияят на "бързото изтъняване" на бюджета, с който разполагате.
Попитайте ни!
Работим на територията на цялата страна, коректни сме и безпристрастни.
Диктуваме стандартите за срокове, качество и начина на изпълнение на всички поети от нас кампании.
Избирайки Ди-Мейл за партньор вие ще имате на разположение:
Фирма с коректни и себеотдайни служители, способна да обработи над 15 тона рекламни печатни материали дневно.
Фирма, която преди всичко държи да пази интересите и имиджа ви пред вашите клиенти.
Фирма, която знае кое е правилно в бранша си и никога няма да престъпи принципите си за лоялност и отговорност.
Фирма, която има много опит в реализирането на различни идеи на своите клиенти. Доставяли сме рекламен каталог от 100 гр. до над 100 000 домакинства и листовка с прикрепен автоключ към нея до над 200 000 домакинства.
Фирма, която ежегодно инвестира в логистични ресурси и актуализация на абонатите до ниво селекция на всеки един адрес спрямо вида му и абонатите. 
Ние знаем кои сме. Нека да се запознаем!